CDJA Ermelo organiseert Pizza & Politics in aanloop naar Tweede Kamerverkiezingen

Foto: Grietje-Akke de Haas

Op 15, 16 en 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Veel jongeren, ook in Ermelo, mogen dan voor de eerste keer hun stem uitbrengen. En dat kan best lastig zijn. De jongerenpartij van het CDA in Ermelo, het CDJA, krijgt soms al vragen over verkiezingsprogramma’s of debatten. Om die reden organiseert zij aanstaande vrijdag Pizza & Politics, vanaf 18.00 uur.

Dit bericht CDJA Ermelo.

Doel
Pizza & Politics is een concept dat de jongerenpartij lanceerde in 2018, voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen. Onder het genot van pizza’s kunnen alle vragen worden gesteld die jongeren hebben over de verkiezingen. Voorzitter Jander de Blauw: “Het is absoluut niet onze bedoeling om een CDA-praatje te houden. Net zoals in 2018 kwamen alle partijen en verkiezingsprogramma’s langs. Ons doel is om zoveel mogelijk jongeren naar de stembussen te krijgen.”

Meld je aan
Heb jij vragen over de aanstaande verkiezingen? Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via het Facebookevent Pizza en Politics of stuur Jander een appje (0683378411).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen