Leestip: het nieuwe boek van Andra Groenhof uit Ermelo is uit

Foto: Uitgeverij Boekscout

Op vrijdag 26 februari is het nieuwe boek ‘Vaste grond onder je voeten – Familieroman waarin een jonge vrouw haar leven een nieuwe koers geeft.’ van Andra Groenhof uit Ermelo verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Over ‘Vaste grond onder je voeten’
Ruth, een 24 jarige jonge vrouw, heeft een traumatische verkeringstijd achter de rug. Ze gooit radicaal het roer om waardoor ze eindelijk tijd krijgt er afstand van te nemen en aan een nieuwe toekomst te gaan werken. Een gezellige familieroman met een christelijke identiteit.

Over de auteur
Andra Groenhof is in 2012 gedebuteerd met haar eerste boek: ‘Als je leven je lief is.’ Haar tweede boek kwam uit in 2013: ‘Overspringende vonken.’
Haar boeken worden getypeerd door het ‘normale’ leven, waar zijzelf deel van uitmaakt. Ze kunnen worden ondergebracht bij de familieromans.

Nuttige dagbesteding
Het begin van dit derde boek heeft jaren in de kast gelegen. Fantasie en doorzettingsvermogen ontbraken op dat moment. Toen de Coronacrisis uitbrak en iedereen op zoek ging naar een nuttige dagbesteding, nam ze het manuscript weer ter hand en ineens kwam de inspiratie weer boven. In een tijd van enkele maanden heeft zij het boek afgerond.

Boekgegevens
Titel: Vaste grond onder je voeten – Familieroman waarin een jonge vrouw haar leven een nieuwe koers geeft.
Auteur: Andra Groenhof
Verschijningsdatum: 26-02-2021
Aantal pagina’s: 196
ISBN: 9789464310917
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 20,50
Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen