Klaar: 62 nieuwe woningen aan de Wegwijzer en Postlaantje in Ermelo

62 nieuwe duurzame woningen aan de Wegwijzer en Postlaantje in Ermelo
Foto: UWOON

Op maandag 8 februari 2021 was de feestelijke oplevering van de 62 nieuwe woningen, middenin het centrum van Ermelo, aan de Wegwijzer en Postlaantje. Fleur Imming, directeur-bestuurder van woningcorporatie UWOON vierde de digitale oplevering samen met wethouder Laurens Klappe en Alan Bosch, directeur Nijhuis Apeldoorn.

Huur- en koopappartementen
De 31 huurappartementen en 31 koopappartementen liggen centraal in Ermelo, dicht bij winkels en het station. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen. Nijhuis ontwikkelde de koopwoningen. De huurwoningen werden in nauw overleg met UWOON gerealiseerd.

Belangstelling
De belangstelling voor de koop- en huurwoningen was groot. Bijna alle woningen zijn verkocht en verhuurd. Vanaf medio februari ontvangen de eerste huurders de sleutel, gevolgd door de eigenaren van de koopappartementen.

Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo zoekt enthousiaste collega’s

Digitale oplevering
Tijdens de digitale oplevering blikte wethouder Laurens Klappe terug op de rijke historie van het plan en de locatie. Wethouder Klappe: “Het was een lang traject, maar het resultaat mag er zijn. Ik ben blij met deze nieuwe woningen middenin het centrum van Ermelo.”

Fleur Imming benadrukte de mooie mix van koop- en huurwoningen. Fleur: “Dit is een voorbeeld voor veel andere buurten, waarbij het gelukt is om de helft van de woningen in de sociale sector te realiseren.”

Virtuele rondleiding
Alan Bosch van Nijhuis verzorgde een virtuele rondleiding langs de panden. Tijdens de rondleiding refereerde hij aan de intensieve voorbereidingstijd met veel overleg met de gemeente en de buurt. Alain: “Gelukkig is de bouw voortvarend gegaan en hebben we alles in iets meer dan één jaar gerealiseerd.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden