Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo zoekt enthousiaste collega’s

Foto: Vandenbrink Onroerend Goed

ADVERTORIAL – Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo is regelmatig opzoek naar nieuw personeel binnen de vakgebieden Commercieel, Techniek of Administratie.

“Wij geloven in mensen die werken leuk vinden en zich daarin willen onderscheiden. Ambitie en motivatie bepalen voor een belangrijk deel het resultaat.”

Gevarieerde eigen portefeuille
Vandenbrink Onroerend Goed is actief op zowel de zakelijke als de particuliere vastgoedmarkt. Wij kopen, ontwikkelen, verhuren en verkopen onder andere woningen, winkels, horeca, industrie, medisch onroerend goed en kantoorpanden in Nederland en Duitsland. In tijden dat veel bedrijven krimpen, is Vandenbrink Onroerend Goed juist op zoek naar nieuw personeel. Het bedrijf heeft een gevarieerde eigen portefeuille. Nagenoeg het volledige commerciële en technische beheer wordt door de eigen organisatie gedaan.

Enthousiastelingen
“Wij hebben in het verleden meerdere keren open sollicitaties gehad van mensen die graag in de vastgoedsector willen beginnen, zich zelf willen ontwikkelen en bereid zijn daarin te investeren. Voor zulke enthousiastelingen zoeken wij graag een plaats in onze organisatie en geven ze de ruimte om te leren en te groeien.”

Nieuwe collega’s
Momenteel is er vooral plaats voor nieuwe collega’s voor het technische beheer van de panden, maar ook commercieel ingestelde en administratief onderlegde mensen kunnen solliciteren.

Solliciteren
Zin in een uitdaging en spreekt ons bedrijf u aan? Solliciteer via de website, www.vandenbrinkonroerendgoed.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen