Stichting Twinkel wandelt met andere ouders met een kind met een beperking

Foto: Stichting Twinkel

“Wat een prachtig weer hadden we tijdens onze eerste wandeling. Lekker gewandeld en ondertussen leuke ervaringen en tips over onze kinderen gedeeld. Daarna nog bij de schaapskooi even gezellig koffie gedronken en wat handige adressen voor onze kinderen uitgewisseld. Heel leuk! We waren nu nog maar met zijn drieën, maar dat worden de volgende keer vast meer!”

Dit vertelt Suzanne Nijveld van Stichting Twinkel. Stichting Twinkel organiseert activiteiten voor kinderen met een beperking en hun ouders.

Wandel mee!
Ben jij ook ouder van een kind met een beperking loop dan ook gezellig mee! We wandelen weer op vrijdag 16 oktober en starten om 10.00 uur bij de Schaapskooi. Je kunt je opgeven via [email protected]
Kijk ook eens onze website www.stichtingtwinkel.nl over onze andere activiteiten, ook voor de kinderen zelf. Welkom!

Over Stichting Twinkel
Stichting Twinkel biedt activiteiten aan voor kinderen en jongeren met een beperking uit Ermelo/Harderwijk en omgeving. Doel is dat èlk kind mee mag doen! Daarnaast worden er ook ontmoetingsmomenten en informatiebijeenkomsten georganiseerd.

Het idee van Stichting Twinkel komt uit de hoed van Suzanne Nijveld uit Ermelo, zelf moeder van een thuiswonende 14-jarige dochter met een ernstige meervoudige handicap. Zij is rolstoelafhankelijk en kan nog kleine stukjes lopen.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Twinkel? Like dan de Facebookpagina

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden