Oproep: wie heeft mobiele telefoon gevonden van Job Jacobsen uit Ermelo?

Foto: ermelo.nieuws.nl

Job Jacobsen uit wijk Oost in Ermelo heeft maandag 21 september tussen 12.30-14.00 uur zijn mobiele telefoon verloren. Het gaat om type Samsung Galaxy A6 32GB Black van ruim een jaar oud, in een zwart hoesje met klep. 

Tijdens bezorgen van enveloppen
Jacobsen bracht gistermiddag enveloppen rond, en merkte bij thuiskomst dat hij zijn mobiele telefoon kwijt was. Hij heeft een flinke ronde gemaakt tijdens het bezorgen van de enveloppen. Zo is hij op de Jacob Catslaan geweest, Vondellaan, Stadhouderslaan, Sophialaan, Prinsesselaan, Parklaan, Berkenlaan, Wilhelminalaan, Julianalaan tot aan de Plas van Beek, en weer terug naar zijn huis.

Luchtje
Er zit wel een luchtje aan de zaak. Wanneer er namelijk met een andere telefoon wordt gebeld naar het mobiele nummer van de kwijtgeraakte Samsung, schakelt het apparaat over op de voicemail met de naam Jan Kuipers. Net of is de mobiele telefoon van Jacobsen al in gebruik genomen door wellicht de vinder? Reageren doet deze Jan Kuipers echter niet, ook niet op WhatsApp-berichten.

Foto’s het allerbelangrijkste
Jacobsen zou erg blij zijn als hij zijn mobiele telefoon weer terugkrijgt. “Er komen namelijk belangrijke berichten binnen voor mij van ziekenhuis St Jansdal. Maar het allerbelangrijkste zijn alle foto’s die erop staan.”

Oproep
Wie de mobiele telefoon vindt of heeft gevonden of andere informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met Jacobsen via het telefoonnummer: 0341-558200.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden