De lente trekt zich niet aan van het coronavirus

Lente op landgoed Oud Groevenbeek.
Lente op landgoed Oud Groevenbeek.
Foto: Hans Hoorman

De ontluikende lente trekt zich niets aan van het coronavirus zo blijkt uit onder meer de foto die Hans Hoorman deelt. Ook de natuur in de omgeving van landgoed Oud Groevenbeek, op de grens van Ermelo en Putten, wordt wakker. 

Over 147 dagen
Landgoed Oud Groevenbeek is ook dé sfeervolle plek waar jaarlijks het gratis openlucht zomeravondconcert Groevenbeek Klassiek in de tuin plaatsvindt. De 7e editie staat gepland over 147 dagen, op vrijdag 28 augustus 2020. Of het concert doorgaat om het coronavirus is nog niet duidelijk. Hoewel de datum nog ver weg lijkt zal de komende maanden dit moeten uitwijzen.

Niet met meer dan 3 personen
Landgoed Oud Groevenbeek ligt middenin de bossen, een prachtige omgeving om er even op uit te trekken. Vooral met de aangename temperaturen in het vooruitzicht. Houd u echter wel aan de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gaat u naar buiten om een frisse neus te halen, doe dat niet met meer dan 3 personen. Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes).

  • Heeft u ook een aansprekende foto? Mail deze dan met een begeleidend verhaaltje naar [email protected] of via WhatsApp 06 1336 1366
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen