Bedrijf schenkt 1000 stuks fruit aan ziekenhuis St. Jansdal

Foto: Eigen foto

Duizend stuks fruit, veilig en hygiënisch verpakt in kratten. Die kreeg het Harderwijkse ziekenhuis St. Jansdal vandaag, donderdag 2 april, om uit te delen aan medewerkers.

Dit bericht Wielink Websolutions. 

Kratten vol
Zorgverleners werken momenteel onder grote druk aan de verpleging van mensen met een coronabesmetting. Ook patiënten met andere gezondheidsklachten ervaren de drukte in het St. Jansdal. De kratten vol bananen, peren, appels en andere fruitsoorten zijn aangeboden door het internetbedrijf Wielink Websolutions uit Nunspeet.

Positief gebaar
“De vrouw van één van onze medewerkers werkt in het St. Jansdal, van haar horen we welke prestaties er geleverd worden, 24 uur per dag. We zijn erg onder de indruk van alle verhalen en willen gewoon een positief gebaar maken”, vertelt Leendert Wielink van het bedrijf.

Steuntje in de rug
Het fruit is in ontvangst genomen door coördinator catering Angelique van Wingerden van het St. Jansdal. “Dit soort acties vanuit bedrijven en soms ook particulieren zien we echt als een blijk van waardering en een steuntje in de rug”, aldus de coördinator.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen