Beursvloer Ermelo zoekt ondernemingen en maatschappelijke organisaties

Beursvloer Ermelo editie 2019.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Met uw onderneming of maatschappelijke organisatie de Beurs op? Kom naar Beursvloer Ermelo!

Sprankelend en spraakmakend
Op initiatief van Welzijn Ermelo wordt op donderdag 30 januari 2020 voor de vierde keer Ermelo’s Beursvloer georganiseerd. Een sprankelend en spraakmakend evenement waarbij handel centraal staat, met als doel elkaar te inspireren, van elkaar te leren en met gesloten beurs iets voor elkaar en de Ermelose samenleving te betekenen. Beursvloer Ermelo vindt plaats in het Chr. College Groevenbeek. Tussen 18.00 en 19.30 uur handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar.

Geld is taboe
Op een Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen.

Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Inspirerende voorbeelden Beursvloer 2019
Kunstenaars StEK exposeren in kantoor Rabobank door Beursvloer Ermelo. Heel Ermelo Beweegt verzorgt een beweeg les in de IJsvogel. Als tegenprestatie krijgen ze gezonde snacks mee voor tijdens een vergadering. Autismespiegel geeft een presentatie aan de vrijwilligers van Schuldhulpmaatje over Autisme om mensen met autisme en schulden beter te kunnen begeleiden.

Meer informatie
Heeft uw stichting, vereniging of instelling een onvervulde wens of behoefte? Of wilt u met uw bedrijf invulling geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Neem dan voor meer informatie contact op met Hanneke Starre van Welzijn Ermelo, telefoon 0341-551678

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden