Ermelo viert 75 jaar bevrijding met Free Ermelo Festival 2020

Foto: Free Ermelo

Op zaterdag 18 april 2020, precies 75 jaar na de bevrijding van Ermelo, wordt er – om onze vrijheid te vieren – een festival georganiseerd op het Raadhuisplein: Free Ermelo Festival 2020.

Groots uitpakken
Voor het gemeentehuis is ’s middags live (akoestische) muziek, zang en dans, aantrekkelijk voor alle leeftijden. Net als in 2015 (herdenking 70 jaar) zal er groots worden uitgepakt met internationaal gerenommeerde gezelschappen, geheel in relatie met het thema.

Dansen
Er staat een grote tent op het plein waarin comfortabel gekeken, geluisterd, en ook gedanst kan worden. De bar en het binnenterras zullen de gezelligheid bevorderen. Voor de innerlijke mens zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Zaterdagavond
Zaterdagavond spelen er enkele populaire coverbands op het Raadhuisplein op een groots podium inclusief professionele geluid- en lichtinstallatie. Speciaal voor de jongeren uit Ermelo en omgeving om die ook bij de festiviteiten te betrekken.

Entree vrij
Het Free Ermelo Festival wordt mogelijk gemaakt door Gelderland Herdenkt, Gemeente Ermelo en de Oranjevereniging Ermelo. De entree is daardoor vrij. Zet het vast in de agenda en reserveer de tijd!

www.free-ermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen