Ivy’s Tattooshop in Ermelo organiseert benefiet-event voor goed doel

Ivy.
Foto: Eigen foto

Ivy’s Tattooshop in aan de Kerklaan 10 in Ermelo organiseert op zaterdag 7 september een benefiet-event waarbij er een dag lang door vier artiesten tatoeages worden gezet tegen donaties ten gunste van B.A.C.A. .

Dit is een motorvereniging die 24/7/365 misbruikte en mishandelde kinderen helpt niet langer bang te zijn voor de wereld waarin ze leven. Elke euro van dit benefiet wordt gebruikt ten gunste van Bikers Against Child Abuse die wereldwijd maar ook in Ermelo en omgeving actief is.

Vier tattoo artiesten
Er zijn maar liefst vier tattoo artiesten aanwezig om iedereen te helpen hun tattoo te plaatsen. Ivy zelf, Amanda van Renegade Tattoo uit Beverwijk, Jaap – Loekie van Looks Tattoo Harderwijk, en Senne Ruzovy. Er zijn al tientallen voorbeelden gemaakt waaruit je kunt kiezen. De prijs is vanaf 25,- euro, maar het staat iedereen vrij om meer te geven en daarmee het goede doel te steunen.

Meer weten of hulp nodig voor een kind dat na mishandeling en/of kindermisbruik bang is geworden? Kijk dan op http://dutch.bacaworld.org

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden