NMP Ermelo geeft nieuwe uitgave uit van Groevenbeekwandelroute

Foto:

In de serie wandel- en fietsroutes in en rond de gemeente Ermelo van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform Ermelo, is op woensdagmiddag 24 juli de nieuwe uitgave van de Groevenbeekwandelroute gepresenteerd.

Het eerste exemplaar van het boekje is die middag in het Theehuis Oud Groevenbeek overhandigd aan boswachter Mirte Kruit van Natuurmonumenten door Gert Schuurman.

Ongeveer 8 km lang
De wandelroute voert je over de landgoederen Oud en Nieuw Groevenbeek en de bij de gemeente Ermelo in beheer zijnde Groevenbeekse Heide. De totale lengte van de wandelroute is ongeveer 8 kilometer lang en de officiële start is bij het Theehuis Oud Groevenbeek. Op het kaartje achterin het boekje is de route en de parkeerplaatsen duidelijk aangegeven.

Naslagwerkje
Het 56 pagina tellende boekje is rijk voorzien van illustraties en achtergrondinformatie zodat dit ook als naslagwerkje kan worden gebruikt. Op de landgoederen Oud en Nieuw Groevenbeek krijg je ruime informatie over de fraaie bebouwing, de wegen, de grafheuveld, de flora en fauna en de sprengen.

Voor € 3,50
Het nieuwe boekje is voor € 3,50 verkrijgbaar bij onder meer Theehuis Oud Groevenbeek, VVV Ermelo en boekhandel Riemer & Walinga.

Foto: NMP Ermelo

Reacties

article
44288
In de serie wandel- en fietsroutes in en rond de gemeente Ermelo van de Stichting
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20190725/nmp-ermelo-geeft-nieuwe-uitgave-uit-van-groevenbeekwandelroute/
2019-07-25T10:42:36+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/07/25104135/30EN-Boekje1.jpg
Nieuws