Bezoekers Bosbad Putten wijken uit naar zwembad Calluna Ermelo

Stiekem moeten ze er wel een beetje om gniffelen, de medewerkers van zwembad Calluna in Ermelo. Ze hadden vandaag, woensdag 24 juli,  extra aanloop doordat de wachttijd bij Bosbad Putten, zo vernamen ze van bezoekers, opliep tot wel anderhalf uur.

Baliemedewerkster Margreet de Vogel van zwembad Calluna vertelde: “Iemand vertelde dat de rij vanaf binnen, over de brug tot aan de ingang stond. Daarom kwamen ze liever hier. En het is ook nog goedkoper.”

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Waterspektakel
Vooral de jongere zwembadgasten vermaakten zich kostelijk op de hindernisbaan in het binnenbad. Klik HIER voor de openingstijden van het Waterspektakel. “Ook zijn we op sommigen avonden langer open”, promoot Margreet de gewijzigde openingstijden tot en met 1 september 2019. Klik HIER voor de openingstijden tijdens de zomervakantie.

Luieren en spelen
Ook in het ‘buitenbadje’ van zwembad Calluna hadden de gasten veel pret, net als luierend en spelend op de ligweide in de schaduw van de bomen. En wie trek kreeg wandelde naar Sportcafé Calluna voor een patatje, wat drinken, een ijsje of een zakje snoep.

Reacties

gallery
44274
Stiekem moeten ze er wel een beetje om gniffelen, de medewerkers van zwembad Calluna in
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20190724/bezoekers-bosbad-putten-wijken-uit-naar-zwembad-calluna-ermelo/
2019-07-24T17:22:16+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/07/24171741/30EN-ZC.jpg
Nieuws