Het wordt gloeiend heet bij tweede Zomeravondbraderie Ermelo 2019

Ronnie Regeling van VVV Ermelo.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Hulde aan de kraamhouders die nu bezig zijn hun kraam in te richten voor de Zomeravondbraderie die vanavond, dinsdag 23 juli, van 18.00 – 21.00 uur plaatsvindt. Want het is warm, erg warm. Toch verheugen ze zich op de drommen mensen die vanavond de braderie aandoen.

Extra EHBO-medewerkers
Tussen het opbouwen door van de kramen loopt Ronnie Regeling van VVV Ermelo, de organisator van het evenement, als een echte regelneef de puntjes op de i te zetten. “Vanwege de warmte vanavond hebben we extra medewerkers van de EHBO ingezet, voor het geval dat.”

Houd het hoofd koel
Hij tipt de bezoekers van de Zomeravondbraderie: “Houd je hoofd koel met bijvoorbeeld een paraplu tegen de zon en neem extra drinken mee.” Ronnie geniet van zo’n prachtige tropische dag. “Dat is toch veel beter dan afgelopen zaterdag met die hevige regenval en hagelbuien. Daarnaast is het een dinsdagavondmarkt en denk ik goed te doen. Woensdag en donderdag wordt het pas echt heet.”

De volgende Zomeravondbraderieƫn zijn op de dinsdagavonden:

  • 30 juli
  • 6 augustus
  • 13 augustus
  • 20 augustus

De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuƫlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen. De laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum kunt u gaan bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Reacties

article
44265
Hulde aan de kraamhouders die nu bezig zijn hun kraam in te richten voor de
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20190723/het-wordt-gloeiend-heet-bij-tweede-zomeravondbraderie-ermelo-2019/
2019-07-23T17:08:49+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/07/23170746/30EN-Heet.jpg
Nieuws