Freddy baalt van boete voor fietsen in Stationsstraat Ermelo

Foto: google streetview

De eerste kennismaking van Freddy van der Velde met Ermelo vandaag, vrijdag 13 juli, is hem niet goed bekomen. “Wij laten ons daar niet meer zien!”

Freddy schrijft: “Zijn we vandaag een mooie route aan het fietsen komen we op een gegeven moment in Ermelo aan. We dachten even het centrum in te gaan om ergens een broodje te eten. Fietsen we langzaam door het centrum op zoek naar een eettent, komen we een BOA tegen die ons tegenhoudt en ons vertelt dat we daar niet mogen fietsen. Wij hadden wel een bord gezien met aanduiding van een woonerf, maar niet gezien dat men daar niet mocht fietsen!

Ik zei sorry, dat wisten we niet, we komen hier voor het eerst en als we dat hadden geweten dan hadden we gelopen! We hebben onze identiteitskaart laten zien en mijnheer begon mijn gegevens te noteren en vertelde dat we een bekeuring kregen. Helemaal niet even een waarschuwing voor de eerste keer, nee gelijk bekeuren en hij vertelde dat hij ons matste omdat er maar één persoon een bekeuring kreeg!

Maar wel eentje van 55 EURO!!!!

Nou, dag Ermelo. Daar laten wij ons niet meer zien! Maar doorgefietst naar Putten, daar mag je wel het centrum in op de fiets.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen