Dorpsdichter Fiet van Beek krijgt Groene Toppers van NMP Ermelo

Trompetboom op De Hooge Riet.
Trompetboom op De Hooge Riet.
Foto: NMP Ermelo

Dorpsdichter Fiet van Beek neemt op dinsdag 17 juli 2018 het bomenwandelrouteboekje door het centrum van Ermelo in ontvangst.

Het boekje is een geheel herziene herdruk van het allereerste wandelrouteboekje van Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo uit 1998. En maakt onderdeel uit van de inmiddels 17-delige serie wandel- en fietsrouteboekjes Ontdek Ermelo te voet of per fiets.

De overhandiging vindt plaats bij boekverkoopers Riemer en Walinga, Stationsstraat in Ermelo. Groene Toppers schenkt aandacht aan bijzondere bomen omdat die een positieve invloed hebben op de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het dorp. Zo maakt u bijvoorbeeld kennis met de hartjesboom en de kwartjesbeuk. Tevens komen een paar duurzame details aan bod, zoals zonnepanelen, drinkwaterpunten en de ecotaps. Allemaal te vinden in het centrum van ons dorp.

Het boekje Groene Toppers is vanaf 18 april te koop voor € 3,50 bij Riemer en Walinga en de VVV in Ermelo. Kijk voor meer informatie over de routeboekjes van Stichting NMP Ermelo op www.nmpermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen