Wie schuift aan bij het Langste Ontbijt Van Ermelo 2018?

Gijs van Norden (Voedselbank), Herman Bolhuis, Willemien Blankenaauw en Olav Pranger,
Gijs van Norden (Voedselbank), Herman Bolhuis, Willemien Blankenaauw en Olav Pranger,
Foto: Grietje-Akke de Haas

Op zaterdag 26 mei om 09.00 vindt de tweede editie van de Langste Ontbijttafel Van Ermelo plaats in de Stationsstraat, vanaf de Rabobank tot en met het Raadhuisplein. Een lange sliert tafels wordt opgesteld, feestelijk versierd en gezellig aangekleed.

Het ontbijt wordt afgetrapt met een workout op het Raadhuisplein door Olav Pranger die ook een appeltje per ontbijtdeelnemer sponsort. Burgemeester André Baars sport met Olav mee.

Opbrengst voor Voedselbank
Onder het motto ‘Van Ontmoeting tot Verbinding’ hopen Herman Bolhuis en Willemien Blankenaauw ook deze keer veel liefhebbers van een gezellig ontbijt te ontmoeten. “Het ontbijt is vooral bedoel om de saamhorigheid te versterken. Bovendien is de opbrengst voor het goede doel. Dit jaar willen we iets betekenen voor de tieners en pubers van de Voedselbank Harderwijk/Ermelo/Putten. Dit is een groep die vaak vergeten wordt, terwijl ze juist veel support nodig hebben.”

Wie volgt?
Tafels om aan te ontbijten kosten 125 euro per tafel, erg geschikt voor bedrijven. “Als tegenprestatie mogen deze bedrijven reclame maken.” Maar politieke partijen mogen zich ook van hun beste kant laten zien, dagen Herman en Willemien de Ermelose politici uit. Tijdens de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen presenteerden de meeste partijen zich immers ook prominent?! “Progressief Ermelo heeft inmiddels al toegezegd een tafel te reserveren. Dus, wie volgt?!”

Particulieren
Particulieren kunnen voor 6,50 euro per persoon een plek aan een tafel kopen.

Kaartverkoop
De kaarten zijn verkrijgbaar bij:

  • Riemer en Walinga
  • Leene Schoenen
  • Moda Donna
  • Brasserie De Volksmond
  • Elementa
  • VVV Ermelo

Voor alle informatie: ontbijtvanermelo.nl

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen