AH Ermelo doneert 144,15 van statiegeldactie aan Stichting Opkikker

Sophie en Rachel.
Sophie en Rachel.
Foto: Eigen foto

Sophie van Noort, werkzaam als caissière B bij supermarkt Albert Heijn aan de Branderskamp in Ermelo heeft vandaag, donderdag 3 mei, de opbrengst van de statiegeldactie van de maand april overhandigd aan Rachel Schelleman, de Ermelose ambassadrice van Stichting Opkikker.

Sophie doneerde het bedrag van 144,15 euro symbolisch namens AH.

Onvergetelijke Opkikkerdag
Rachel is erg blij met de donatie voor Stichting Opkikker die jaarlijks zo’n tweeduizend keer gezinnen met een langdurig ziek kind verrast met een onvergetelijke Opkikkerdag. Zelf beleefde Rachel in 2000 een Opkikkerdag waar ze nu nog op teert, zo geweldig was het, vertelde Rachel eerder. Dat was in september 2017 toen zij de oude mobieltjes in ontvangst nam die Van Zaanen Telecom aan de Stationsstraat 30 in 6 jaar tijd had verzameld voor Stichting Opkikker.

Zeldzaam syndroom
Rachel was 13 jaar toen ze een Opkikkerdag beleefde, en zag destijds het ziekenhuis te vaak van binnen. Rachel lijdt aan het Noonan, een vrij zeldzaam syndroom. Dat maakt dat ze voortdurend van alles mankeert.

Gelukkige herinneringen
“Ik heb nog steeds zulke gelukkige herinneringen aan mijn Opkikkerdag, dat ik graag meehelp als ambassadrice. Want hoe meer geld de stichting heeft, hoe meer kinderen ook zo’n dag kunnen hebben. Tijdens een Opkikkerdag draait het niet om de ziekte, maar om het kind zelf en het gezin eromheen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen