Jeugdgroep ‘Shekinah’ steekt handen uit de mouwen via Stichting Present Ermelo

Foto: Eigen foto

Afgelopen weekend, 9 en 10 maart, waren weer de NLdoet dagen. Stichting Present Ermelo heeft deze dagen ingevuld met klusprojecten. Op deze manier heeft jeugdgroep ‘Shekinah’ van de Evangeliegemeente Ermelo zich ingezet voor Zorggroep Noordwest-Veluwe bij de locatie de Amaniet.

Terras niet veilig
Zaterdagmiddag is de groep aan de slag geweest om 4 terrassen schoon te maken. “Het is hard nodig. Als we dit niet hadden gedaan konden de bewoners niet veilig op het terras lopen. Eén middag werk en bewoners kunnen er de hele zomer van genieten!”, zeggen de jongeren.

Keihard gewerkt
Bewoners van de Amaniet zijn verrast door deze groep die de hele middag keihard voor ze werkt. De jongeren geven aan niet alleen tijdens NLdoet projecten te willen doen. Stichting Present Ermelo verzorgt voortdurend projecten voor vrijwilligers. Het levert altijd weer een bijzondere ontmoeting op van mensen, die elkaar waarderen.

Meedoen?
Wilt u zich ook éénmalig inzetten voor een medebewoner(s) die hulp kan gebruiken? Kijk op www.stichtingpresentermelo.nl of neem contact op door te mailen naar [email protected]

Reacties

article
34777
Afgelopen weekend, 9 en 10 maart, waren weer de NLdoet dagen. Stichting Present Ermelo heeft
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20180311/jeugdgroep-shekinah-steekt-handen-mouwen-stichting-present-ermelo/
2018-03-11T18:03:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/03/11180246/10EN-NLdoet.jpg
Nieuws