KWF afdeling Ermelo zoekt wijkhoofd

SONY DSC
SONY DSC
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken zamelen we zo veel mogelijk geld in. We doen dat niet alleen, maar samen met onze vrijwilligers.

Dit bericht het bestuur van KWF Ermelo: Debby Meeuwsen (voorzitter) Marion Anneveldt (secretaris) en Chris van der Kaaden (penningmeester).

Wil jij KWF afdeling Ermelo steunen en samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is? Heb je vrije uren over en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan is deze vrijwilligersfunctie van wijkhoofd misschien iets voor jou!

Jouw taken als wijkhoofd bestaan o.a. uit:
• deelnemen aan de jaarlijkse collecte van de KWF-afdeling in Ermelo
• contact onderhouden met je collectanten en het bestuur van KWF Ermelo
• zorgdragen voor de inning en telling van de collecte volgens het 4-ogenprincipe in de 1e week van september
• na afloop van de jaarlijkse collecte bedanken van de collectanten

Ben jij sociaal, klantgericht en enthousiast? Communicatief en online vaardig en betrouwbaar & gestructureerd? Dan bieden wij jou dé kans om te investeren in leven!

Alleen collectant?
Wil je liever alleen collecteren en je inzetten voor KWF in de collecteweek iedere 1e week van september? Dan horen wij heel graag van jou op onderstaand adres.

Marion Anneveldt: [email protected] en Debby Meeuwsen: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen