De Zaak van Ermelo houdt zes keer kofferbakverkoop

Foto: Eigen foto

Op 21 april houdt De Zaak van Ermelo weer een kofferbakverkoop bij haar winkel. Het evenement staat in de komende maanden maar liefst zes keer op de agenda.

Van april tot en met september geeft de kringloopwinkel (parkeer)plek aan mensen die hun eigen tweedehands spullen willen verkopen. De kofferbakverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis.

Schepje bovenop
Vorig jaar trok het evenement van De Zaak van Ermelo al meer dan 40 verkopers en een kleine 1000 bezoekers op één dag. De Zaak van Ermelo doet er dit jaar nog een schepje bovenop. Niet alleen wordt de kofferbakverkoop zés keer gehouden; het wordt ook nog gecombineerd met een themamarkt. Op 21 april is dit een lentemarkt. In de daaropvolgende maanden staan onder andere een creamarkt en kindermarkt op de planning.

Het ideale moment
“De lente lonkt, mensen ruimen hun huizen op en trekken weer naar buiten. Het ideale moment voor de eerste kofferbakverkoop!”, zegt Ron van Bruggen van De Zaak van Ermelo. “Rondom onze winkel maken we plaats voor iedereen die vanuit de kofferbak eigen spulletjes wil verkopen. Vorig jaar begonnen we met 45 plekken, maar dit jaar breiden we het aantal plekken uit. Wie meedoet, profiteert meteen van de drukte die er op zaterdag sowieso al bij onze winkel is: een komen en gaan van mensen die op zoek zijn naar leuke koopjes. Je kunt één keer meedoen, maar ook vaker.

Kers op de taart
Wil je samen met vrienden of familie op de kofferbakverkoop staan? Geef het aan, dan regelen we plekken naast elkaar. Uiteraard is er ook weer een cateraar aanwezig, waar je drinken, snacks en broodjes kunt kopen. En als kers op de taart is er tegelijkertijd de lentemarkt op onze binnenplaats. We maken er een gezellige happening van!”

Zes keer
De zes kofferbakverkopen staan gepland op zaterdag 21 april, 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus en 15 september. Wie mee wil doen, betaalt € 6,00 voor één deelnamedag. Wie vaker dan 3 keer meedoet, krijgt korting. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Aanmelden kan met een online aanmeldformulier via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop of direct in de winkel.

Ondernemers
Ondernemers die geïnteresseerd zijn in een kraam op de lentemarkt, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Ron van Bruggen via telefoonnummer 06 22 48 92 82.

Info
De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, adres Veldwijk 75. Wanneer u bij ‘Station Ermelo’ het spoor oversteekt en de routebordjes naar De Zaak van Ermelo volgt, komt u eenvoudig bij de winkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen