Waar winkel jij graag in hartje Ermelo, en waarom?

Foto: Grietje-Akke de Haas

Geen winkelverkiezing, de ervaring leert dat ondanks een uitverkiezing de ondernemer het loodje legt, maar de doodsimpele vraag: ‘Waar winkel jij graag in hartje Ermelo, en waarom? 

Ermelo.nieuws doet een voorzetje. Let wel, het gaat om een persoonlijke mening, zoals jij ook je persoonlijke mening mag geven. Wie weet wordt ervan geleerd, want de middenstand staat onder druk. Al doen velen het ogenschijnlijk goed. Maar hoe komt dat dan?

DA drogist
Ermelo centrum kent veel drogisten. Toch winkel ik al jaren en met heel veel plezier bij de DA. Waarom? Het gaat om een no nonsense winkel met een ruim assortiment in elke prijsklasse. Maar misschien nog belangrijker, het personeel is erg klantvriendelijk, belangstellend en adviseert je graag bij je keuze. Ook doen ze hun reuze best de klant te leren kennen. Je favoriete lippenstift bijvoorbeeld uit het assortiment? De dames en de eigenaar zoeken net zo lang tot ze de juiste variant hebben gevonden.

Depeche en Fridays
Ermelo centrum heeft ook best veel winkels in kleding. Waarom ik dan toch altijd eindig bij Depeche of Fridays? Liever koop ik iets minder vaak maar dan duurdere kleding, als deze zich onderscheidt van de eenheidsworst van andere zaken, en kwalitatief beter scoort. Bijzonder is daarnaast dat ook mijn twee zonen, allebei twintigers die veel kleding online kopen, graag winkelen bij Depeche. Bovendien geldt ook voor Depeche en Fridays dat de service en klantvriendelijkheid top is.

Bruna
Of neem de Bruna. Opnieuw een winkel die bij mij scoort om het zeer ruime assortiment en inderdaad, weer de klantvriendelijkheid.

HEMA
Wel vraag ik mij af wat er aan de hand is met de HEMA, tot voor kort een winkel waar ik graag kwam. Het lijkt wel of de HEMA geen keuze weet te maken welk assortiment te voeren. Het is van alles wat, maar van alles dus te weinig. Wat ik bijvoorbeeld mis is de frivole make-up van weleer en de basic-kleding waar de HEMA zowel voor de man als de vrouw erg sterk in kon zijn.

Grietje-Akke de Haas

Reacties

article
34205
Geen winkelverkiezing, de ervaring leert dat ondanks een uitverkiezing de ondernemer het loodje legt, maar
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20180217/winkel-graag-hartje-ermelo-en-waarom/
2018-02-17T21:27:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/02/17212731/08EWB-VeluweEnergie.jpg
Nieuws