Garsteland Ermelo uitgeroepen tot Leukste Straat van Ermelo 2017

Garsteland Ermelo is vandaag, zaterdag 23 september, rond 18.00 uur uitgeroepen tot De Leukste Straat van Ermelo 2017. De jury bestaande uit wethouder Laurens Klappe en leden van het Leefbaarheidsteam Ermelo waren unaniem in hun oordeel, al spraken ze wel van een nek-aan-nek race.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

De Leukste Straat van Ermelo wordt jaarlijks georganiseerd tijdens Burendag om de sociale samenhang in de buurten en wijken te vergroten.

De Varenlaan/Kamperfoeliehof, Hoge Kamp/Prof Lindeboom/v Pallandtlaan, Kolevaarserf, Acht Schepel, Haegenveldje, Kwetternest, Amaliahof, Garsteland, Klaverlaan, de Oase en de Parasol deden mee aan de verkiezing.

Onder de indruk
Monique Tuns van het Leefbaarheidsteam benadrukte dat de jury onder de indruk was van de saamhorigheid in de buurten die deelnamen aan de verkiezing. “Eigenlijk hadden alle straten het goed voor elkaar. Er was overal veel volk, het was gezellig en er werden veel activiteiten georganiseerd. Maar Garsteland had nét dat tikje meer waardoor de buurt de prijs heeft gewonnen: een winter-voucher voor een kerstboom met versiering en verlichting tot chocolademelk.”

Perfecte mix
Wat de jury ook bijzonder vond was dat organisatoren Marielle Kuijpers en Jeroen Klein ook de overburen in de appartementen boven supermarkt Coop hadden uitgenodigd, en andere nieuwe buurtbewoners. “Bovendien was het een mix van heel veel verschillende leeftijden, hadden ze echt leuke activiteiten en zelfs een optreden van een zanger.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen