Truckfestijn Putten zorgt voor half uur durend spektakel in Ermelo

Thomas en Marc hadden hun opa en oma die in wijk Oost In Ermelo woont ruim op tijd meegetroond naar de rotonde Ericalaan/Putterweg/Hamburgerweg. Want ze wilden niets van het Truckfestijn Putten missen; dé jaarlijks gehouden rondrit van trucks met iemand met een beperking als passagier.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Spektakel
Net voor het middaguur kondigden sirenes de optocht vanuit Putten aan. Voor het inmiddels samengeschoolde publiek het startsein voor een half uur durend spektakel van de meest mooie en luid toeterende vrachtwagens. Er deden zo’n 140 trucks mee.

Uitbundig
Het mooiste was natuurlijk de doelgroep voor wie het Truckfestijn ooit in het leven is geroepen. Uitbundig zwaaiend en breed lachend genoten ze volop van de rondrit. En natuurlijk van het publiek dat net zo uitbundig terug zwaaide.

Snikken
Niet iedereen was gecharmeerd van de oorverdovende herrie. Snikkend en met een hand op beide oren liet een klein jochie blijken geen plezier te beleven aan het evenement. Zijn moeder vond het erg jammer. “We dachten juist dat we hem er een plezier mee zouden doen.”

Lunch
Rond 13.30 uur arriveerden de deelnemers weer bij het startpunt aan de Halvinkhuizerweg in Putten waar ze een lunchpakket kregen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen