Wie gaat mee dineren op de Ermelosche Heide?

Foto: Stichting Schapedrift

Stichting Schapedrift Ermelo organiseert samen met Wijnen&Zn Apeldoorn het arrangement ‘Dineren op de heide’, zaterdag 26 augustus van 18.30-22.00 uur bij de schaapskooi van Ermelo. Kosten 65 euro pp inclusief diner en 6 verschillende wijnen.

Opgave van te voren is noodzakelijk en kan via www.wijnenapeldoorn.nl 

Smaakpapillen strelen
Kijk uit over het prachtige landschap van de Ermelosche Heide en ervaar de ruimte en de stilte. Ontspan en geniet. De neuzen worden geprikkeld door de geuren van de gerechten die ter plekke worden klaargemaakt. De smaakpapillen worden gestreeld door de begeleidende wijnen. En de oren horen de zachte klanken van muziek. Het gezelschap zit aan lange tafels met uitzicht over de bloeiende heide.

Bubbel en amuse
Vinoloog Jan Kalvenhaar van Wijnen&zn. geeft deze avond uitleg over de verschillende wijnen. Ontvangst met een tongstrelende bubbel en een amuse en daarna aanschuiven bij een van de sfeervol gedekte tafels. Chef-kok Bas Ysbrandy van Lekker Culinaire Dienstverlening, bereidt ter plekke een uitgebreid 5 gangen diner. Deze kok kookt met uitsluitend verse producten en met producten uit de omgeving.

Informatie
Zaterdag 26 augustus 2017, 18.30 tot 22.00 uur
Locatie: Schaapskooi Ermelo, Postweg / zijweg van de Drieërweg, Ermelo
Kosten: € 65,– pp, waarvan € 5,– voor de Stichting Schapedrift.
De prijs is incl. diner en 6 wijnen.

  • Bij regen of koud weer wordt er binnen gegeten.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen