Christelijk College Groevenbeek houdt een reünie in Ermelo en Putten

Foto: Groevenbeek

Zaterdag 25 maart organiseert Christelijk College Groevenbeek een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van de school en haar voorlopers.

De reünie op zaterdag 25 maart is van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op beide locaties van Groevenbeek, in Ermelo en in Putten.

Het huidige Groevenbeek is ontstaan uit een scholenfusie van de Ermelose scholen Groevenbeek (atheneum/havo), Irminloo Mavo en De Driesprong (beroepsonderwijs) en de Puttense scholen De Goltstein en Calvijn.
Het accent van de reünie zal liggen op het ontmoeten van klas- en jaargenoten. Daarnaast verzorgen oud-docenten gastlessen, kan er in de gymzaal weer even worden gevolleybald of gebasketbald of kunnen ze een les anno 2017 bijwonen waarin huidige docenten laten zien hoe digitale leermiddelen hun plaats in het moderne onderwijs hebben verworven.

Jubileumvoorstelling
De afdeling atheneum/havo staat donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart met haar jubileumvoorstelling ‘Allemaal theater’ op de planken van het Cultureel Centrum in Harderwijk. De school organiseert dit jaar voor het 40e achtereenvolgende jaar een grote schoolmusical waar bijna 100 leerlingen en docenten aan meewerken. Omdat dit jubileum samenvalt met de reünie, staat de voorstelling van dit jaar in het teken van terugblikken. Oude personages en bijrollen uit eerdere Groevenbeekmusicals komen nog eens een kijkje nemen. Nieuwe en oude liedjes passeren de revue. Voor de reünisten een mooie gelegenheid om na de reünie de musical ‘Allemaal theater’ bij te wonen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen