Veelkleurig Leven Ermelo start nieuwe inspiratiecursus voor volwassenen

Foto: Eigen foto

Op woensdagmiddag 11 januari 2017 starten Saskia van Beek en Hanneke Jongeling een nieuwe inspiratiecursus voor volwassenen. Deze middagen zijn een vervolg op een serie van zes bijeenkomsten in het afgelopen najaar.

Atelier van Sas Tekentaal 
Het is de bedoeling om in groepen van maximaal acht deelnemers op woensdagmiddagen samen te tekenen, te schilderen en te schrijven. De bijeenkomsten zijn in het atelier van Sas Tekentaal aan de Oude Nijkerkerweg 73 in Ermelo. Belangstellenden kunnen zelf beslissen aan hoeveel workshops ze willen meedoen. Om mee te doen is ervaring niet nodig, enthousiasme en ontdekkingszin zijn voldoende. De kosten zijn maximaal vijftien euro per keer.

Gevarieerd
Iedere middag heeft een eigen thema. Verschillende kunstenaars komen aan bod: Chagall, Malewitsch, De Saint Phalle en Schulten. Er is een workshop Gedichten schrijven en illustreren, en er zijn gevarieerde andere teken- en schrijfopdrachten.

Delen met anderen
Saskia en Hanneke kennen elkaar van LETS- ruilkring Ermelo en bieden hun diensten ook aan tegen ‘pauwen’, de ruileenheid die binnen deze kring gebruikelijk is. Zij hebben één ding gemeen: ze houden van creatief bezig zijn. Saskia schildert en tekent, Hanneke schrijft en tekent. Zij vinden het leuk hun creatieve activiteiten te delen met anderen.

Informatie
Meer informatie is te verkrijgen via 06-22839411 (Saskia) of 06-44616576 (Hanneke). Het hele programma staat op www.veelkleurigleven.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen