Wie in Ermelo wil haar of zijn muziek op CD?

Foto: Eigen foto

Naast de maandelijkse oefen en live sessie daagt Muziek Café alle muzikale talenten uit Zeewolde en omstreken uit om productief en vooral creatief aan de gang te gaan met muziek. Iedereen die muziek maakt kan een zelf geschreven nummer of een prachtige originele cover versie indienen.

Onder de naam Sing-a-song writer/performer sessions start Muziek Café met een eigen productie van een CD. De titel van de CD zal dan ook zijn: Muziek Café best recordings. Jouw nummer of cover zal worden voorzien van feedback door een drietal rasmuzikanten: Micha Tirion van Muziekschool Tirion in Ermelo, Astrid Parijs-Marz zangdocente uit Zeewolde en Eduard van Muziekschool Sebastian in Zeewolde.

Zij zullen niet aanwezig tijdens de muziek café sessie, zodat je niet het gevoel hebt dat je per direct wordt beoordeeld, zoals bijvoorbeeld een jury dat doet tijdens Holland got Talent of The Voice. Jouw performance wordt opgenomen en opgeslagen in MP3 formaat (320kbps) en gezamenlijk met andere opnames gedeeld met onze specialisten. Die de opnames zullen voorzien van Feedback. Aan het einde van het seizoen worden deze opnames op CD gezet als een Muziek Café verzamel album.

Ben jij diegene met dit talent heeft en de uitdaging aan durft te gaan? Meld je dan aan via [email protected] en kom langs tijdens de eerste dinsdag en donderdag van de maand bij KaapFlevo aan de strandweg 165 in Zeewolde.

Muziek Café daagt je uit en beloont je met een verzamel album waar je eigen nummer op kan komen te staan. Meer info is beschikbaar op onze website www.muziekcafe.eu of facebook https://www.facebook.com/MuziekCafeZeewolde/

  • Het Muziek Cafe wordt volledig belangeloos georganiseerd door vier zeer enthousiaste muziek liefhebbers die opkomende muzikanten de gelegenheid bieden om ervaring op te doen en samen muziek te maken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen