NMP Ermelo presenteert nieuwe Dorpswandeling Ermelo

Foto: Eigen foto

In de succesvolle serie wandel- en fietsrouteboekjes van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) is de editie historische dorpswandeling door het centrum van Ermelo opnieuw uitgegeven. 

Hans van Dijk heeft als gastschrijver, samen met Gert Schuurman en Peter van der Velde, de route tegen het licht gehouden en met nieuwe informatie verrijkt. Zo is het naast een routeboekje ook een mooi naslagwerkje geworden. Het eerste exemplaar is in de thuisbasis van het NMP De Witte Heide aan de Kerklaan op zaterdag 29 oktober overhandigd aan de heer en mevrouw E. Lubbersen. Zij zijn beiden geboren en getogen Ermeloërs.

Mevrouw Janny Lubbersen is een nazaat van Lubbartus van Beek, die een smederij had in de Stationsstraat. De heer Eef Lubbersen is Zilveren Pauwdrager. Fiet van Beek, dorpsdichter maakte speciaal voor de Dorpswandeling een gedicht en droeg het tijdens de presentatie voor.

Het wandelrouteboekje Dorpswandeling Ermelo met aandacht voor natuur, cultuur en historie is te koop bij VVV en Boekhandel Riemer en Walinga in Ermelo. Voor meer informatie: www.nmpermelo.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen