Kolevaarserf is De Leukste Straat van Ermelo 2016

Foto: Eigen foto

De Kolevaarserf is uitgeroepen tot De Leukste Straat van Ermelo 2016. Dit bericht het Leefbaarheidsteam van Welzijn Ermelo. De straat won een BBQ pakket dat wordt gesponsord door Uw Slager van Elten en het Leefbaarheidsteam.

De jaarlijks gehouden buurtcompetitie werd gehouden in het kader van Burendag, vorig weekend. De deelnemende starten werden bezocht door leden van het leefbaarheidsteam, wethouder Laurens Klappe en burgemeester André Baars.

Het was volgens het Leefbaarheidsteam een geslaagd weekend, waar het weer goed aan meewerkte. “De buurten zijn actief en fanatiek bezig geweest. Vrijdag was het de beurt aan de inloophuis De Parasol. Hier werden liedjes gezongen door kinderen van de Bernardschool en bij de woonzorgcentrum De Amaniet werd er gesport samen met de kinderen van de Cantharelschool.”

Zaterdag waren de buurten aan de beurt. “Aan de Kolevaarserf hielden ze een gps tocht, bij Valkenhof/Sperwerhof werd er jeu de boules gespeeld op de nieuwe baan gelegen op het Haegenveld, aan de Hoge Kamp konden kinderen zich laten schminken en oud Hollandse spelletjes spelen, de Meerkoetstraat hield een grote BBQ met veel omwonenden, de Kamperfoeliehof had allemaal foto’s hangen van alle bewoners van vroeger en nu, en het AZC hield een open dag met verschillende spellen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen