Feest! Gerrit Bruinsma woont 75 jaar op ’s Heeren Loo Ermelo

Gerrit Bruinsma viert vandaag vrijdag 30 september feest. Want de 86-jarige van oorsprong Amsterdammer woont 75 jaar op ’s Heeren Loo in Ermelo. Vanmiddag werd Gerrit bedolven onder de cadeaus tijdens een receptie in het Theehuis.

Met fotoreeks

Gerrit genoot zichtbaar van alle aandacht, al vond hij het ook best wel spannend. Zijn grootste wens was dat Koningin Maxima op zijn feestje zou komen. Gerrit is namelijk een grote fan van het Koninklijk Huis en met name van onze Koningin. Hij had Hare Koninklijke Hoogheid zelfs een persoonlijke uitnodiging gestuurd. Waarop Gerrit vanzelfsprekend een antwoord terug had gekregen met een prachtige foto van Koningin Maxima. Helaas liet haar drukke agenda het niet toe om naar Ermelo af te reizen. Toch blijft Gerrit hopen Koningin Maxima ooit eens te ontmoeten.

Gerrit kwam op 11-jarige leeftijd wonen op ’s Heeren Loo, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zijn ouders hadden namelijk niet voldoende eten voor Gerrit. Vooral zijn vader kwam geregeld op de brommer naar Ermelo toe om zijn zoon te bezoeken.

Na de receptie maakte de jubilaris met een gezelschap van genodigden een huifkartocht door de omgeving. Zodra ze terugkomen staat er een feestelijk diner klaar in het Theehuis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen