De Ultieme Uitdaging Ermelo biedt herstelzorg na kanker

Foto: Eigen foto

Met ingang van dinsdag 12 april 2016 biedt Stichting De Ultieme Uitdaging een nazorgprogramma aan voor mensen die behandeld zijn voor de ziekte kanker.

Goede oncologische herstelzorg helpt mensen de draad van hun leven weer op te pakken na kanker. Echter, deze zorg wordt met ingang van 2016 niet langer standaard vanuit de basisverzekering vergoed. Stichting de Ultieme Uitdaging uit Ermelo betreurt dit. Mensen die niet aanvullend verzekerd zijn of die de eigen bijdrage niet kunnen betalen, zijn hiervan de dupe.

In Ermelo kunnen mensen voor betaalbare herstelzorg na kanker terecht bij Stichting de Ultieme Uitdaging. Initiatiefnemer en projectleider Bert Poelman vertelt: “Onze stichting bestaat sinds 2010. De ervaring leert ons dat deelnemers aan onze programma’s zich fitter gaan voelen, een betere conditie krijgen en dat hun vermoeidheidsklachten afnemen. Wij werken met professioneel geschoolde vrijwilligers. Via diverse fondsen werven we aanvullende financiële middelen om onze programma’s en de huur van ons beweegcentrum te bekostigen. Zo kunnen we een betaalbaar programma aanbieden aan de deelnemers.”

De Ultieme Uitdaging is gevestigd in het Beweegcentrum aan de Stationsstraat 91a in Ermelo. Voor alle informatie: deultiemeuitdaging.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen