Café de Kletskop in Ermelo wint Zilveren Tapknop

Foto: Sjoerd Spendel

Café de Kletskop aan de Stationsstraat in Ermelo heeft de Zilveren Tapknop en Gouden Spatel in de wacht gesleept. Dit meldt de organisatie van de Gouden Tapknop 2015 in een persbericht.

Voor een gastvrije ontvangst, goede bediening en één van de best getapte biertjes in de regio Midden-Oost Nederland kan je bij Café de Kletskop terecht. De horecazaak deed voor het eerst mee aan het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken en is uitgeroepen tot beste nieuwkomer en is de winnaar van de Zilveren Tapknop in de regio Midden-Oost Nederland.

Café de Kletskop behoort daarmee tot de top 3 van de regio. De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Eigenaar Erik Last nam deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Ramon Verseveldt, Regio Manager Midden-Oost.

Eigenaar Erik Last van Café de Kletskop is erg trots op de Zilveren Tapknop en Gouden Spatel. “Het is geweldig dat we beide prijzen hebben gewonnen!”

Banner Café de Molenaer 2015 300 x 125

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen