Ermelose Sophia de Boer scoort titel Mrs Golden Heart Universe 2015

Foto: Eigen foto

Sophia de Boer (48) greep zaterdag 29 augustus dan naast de titel Mrs Universe 2015, de jury waardeerde wél de maatschappelijke betrokkenheid van de Ermelose met de titel Mrs Golden Heart Universe 2015. Een eervol predikaat waar Sophia, vooral in deze tijd, trots op mag zijn.

Sophia verbleef in aanloop naar de verkiezingen een week in Minsk (Wit Rusland). Van Sophia en de andere kandidaten werd onder meer verwacht toe te lichten wat hun land betekent voor de kinderen die net zo goed het slachtoffer zijn van huiselijk geweld tegen vrouwen.

De jury was unaniem onder de indruk van de sociale/maatschappelijke betrokkenheid van Sophia, omdat ze erg bezig is met het welzijn van de ander en voor een ieder klaarstaat. Bovendien was de jury erg geraakt door de presentatie die Sophia gaf over huiselijk geweld in Nederland. Ook werd haar inzet voor de weeskinderen van een opvangtehuis in Minsk erg gewaardeerd. De Ermelose schone had namelijk heel veel spullen meegebracht voor kinderen van 6 á 7 jaar die voor het eerst naar school gaan. Shoeby Ermelo sponsorde bijvoorbeeld een complete outfit voor een jongen én een meisje.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen