Kadowinkel De Twinkeling vindt nieuw onderkomen in de Zaak van Ermelo

Foto:

Twinkeling moet op last van de gemeente uit huidig pand vertrekken.

Kadowinkel De Twinkeling heeft een nieuw onderkomen. Per half april presenteert en verkoopt het winkeltje haar cadeau-artikelen in kringloopwinkel De Zaak van Ermelo, aan de Stationsstraat 10. 
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
De Twinkeling is een stichting die is ontstaan uit een samenwerking tussen ’s Heeren Loo, Interakt Contour en Natuurwerkplaats Materra. Het winkeltje verkoopt unieke cadeau-artikelen die zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt daarmee een prachtige gelegenheid om de kwaliteiten van deze groep mensen binnen Ermelo zichtbaar te maken. 
Gemeente heeft andere plannen met pand
Twee jaar geleden betrok De Twinkeling een aansprekend pandje dat zij huurde van de gemeente Ermelo, het voormalige VVV-kantoor.  Nu wil de gemeente dit echter een andere bestemming geven en moest er naarstig worden gezocht naar een alternatieve locatie. Gelukkig werd een ideale oplossing gevonden in een samenwerking met De Zaak van Ermelo. 
Hetzelfde doel
Bestuursvoorzitter van De Twinkeling, Dini van Bruxvoort, is enthousiast over het nieuwe verkooppunt in de kringloopwinkel: “De winkel is perfect gelegen en bereikt een breed publiek. Wij hopen daardoor ook meer klanten voor onze producten aan te trekken. Daarnaast hebben onze beide ondernemingen dezelfde doelstelling: kansen en dagbesteding bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het voelt dan ook als een logische stap”. 
Shop-in-shop
Laurine Erends, bedrijfsleidster van De Zaak van Ermelo, beaamt dit: “Wij zijn blij met de Twinkeling als shop-in-shop. Zij vullen de gaten in ons assortiment goed aan met de leukste handgemaakte cadeaus en kaarsen. Hiermee spelen we in op de vraag van onze klanten. Én we geven nog meer kracht aan onze visie om maatschappelijk betrokken te zijn”.
De Zaak van Ermelo is geopend op dinsdag t/m zaterdag, van 09.30 tot 17.00 uur. De Twinkeling bevindt zich naast het koffiehoekje in de winkel.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen