Beatrixschool wint DVS-schoolvoetbal toernooi

Groep 5 én 6 veroveren tijdens tweede editie van toernooi de eerste prijs.

De Beatrixschool is de grote winnaar geworden tijdens de tweede deel van het DVS- schoolvoetbaltoernooi door zowel bij groep 5 als 6 de eerste prijs te veroveren.
Gistermiddag kwamen 8 teams van groep 5 en 13 teams van groep 6 in actie.
Groep 5 van de Beatrixschool versloeg in de finale de Julianaschool met 2-0. Bij groep 6 plaatsten het eerste en tweede team van de Beatrixschool zich voor de finale door in de halve finale de 2 teams van de Bernhardschool via strafschoppen de verslaan. De finale werd na penalty’s gewonnen door de Beatrixschool 1.
De scholen hielden zich keurig aan de opzet van het toernooi door bij deelname van twee teams deze ongeveer even sterk te maken. Uitslag groep 5: 1. Beatrixschool. 2. Julianaschool 3. Ireneschool 4. Goede Herderschool (1).  Groep 6: 1. Beatrixschool (1). 2. Beatrixschool (2). 3. Bernhardschool (2). 4. Berhardschool (1).
De afgelopen 2 weken kwamen zo´n 400 voetballertjes van de groepen 3 t/m 6 van de Ermelose basisscholen in actie bij DVS´33 Ermelo.
De wedstrijden werden uitstekend geleid door eerstejaars studenten van de afdeling ´Sport en Bewegen´ van Landstede. Na afloop was de prijsuitreiking; ook dit jaar werden de bekers gesponsord door Ria en John Schneider van sportcafé Calluna.