Doe voor Sint- en kerstinkopen écht even de winkel aan van Molen de Koe Ermelo

Dompel je onder in de authentieke sfeer en laat je verleiden door de meest lekker producten in de mooiste verpakkingen.De molenwinkel in molen De Koe op het Molenaarsplein doet uitbundig mee met de feestelijke decembermaand die voor de deur staat. Wat te denken bijvoorbeeld van de vele producten die de thuisbakkers mateloos inspireren.

Naast het brede assortiment aan heerlijke, ambachtelijke producten zoals de meelsoorten en cakemixen verkoopt de molenwinkel natuurlijk pepernotenmix, speculaasmix en amandelschaafsel met een feestelijke knipoog naar de festiviteiten rond Sinterklaas.
ykt6scias5qnk94k7j8fqflsx
Maar de molenwinkel biedt daarnaast een ruim assortiment aan producten om bijvoorbeeld een pakket samen te stellen als cadeautje voor Sinterklaasavond of als kerstcadeau. Zowel voor de zoetekauw, de hartige trek als heerlijke witte- of rode wijnen tot het Molenbier van gerst die op de eigen molen wordt gemalen en gebrouwd bij de Ermelose brouwerij: Burg Bieren.   . 
bqzu9n6jxaicx7odz4bqxlz14
“Naast dat alle producten los verkrijgbaar zijn, verkopen we ook kant en klare pakketten”, vertelt vrijwilliger Herma Haan. “Maar mensen zijn ook vrij om met de producten zelf een cadeaupakket samen te stellen, die wij vervolgens feestelijk inpakken. Het hangt van iemands budget af wat de inhoud is, maar voor nog geen tien euro heb je al een prachtig pakketje, dat door ons bovendien ook nog leuk wordt ingepakt. Donateurs van Molenstichting de Koe, al mogelijk voor 12,50 euro per jaar, krijgen bovendien korting op het assortiment.” Klik HIER voor het complete assortiment.
stwvwulrcum65ldcua9tsch47
Elke zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur is de molenwinkel in molen De Koe op het Molenaarsplein open. Bovendien draait de molen die ook is te bezichtigen. Daarnaast is de molenwinkel geopend op vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur.  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen