Tijd en aandacht staan bij Edith van der Klugt voorop in het bieden van thuiszorg op maat 

Bij Edith van der Klugt van Fit & Relax kan men sinds kort ook terecht voor thuiszorg op maat.Wat is het fijn en voelt het vertrouwd wanneer je afhankelijk bent van thuiszorg, om steeds weer op dezelfde zorgverlener te kunnen rekenen. Een vakbekwaam persoon bovendien die prettig in de omgang is en volop tijd en aandacht voor u heeft. 

‘Waar nodig is help ik’
Daar staat Edith van der Klugt van Fit & Relax voor. Sinds kort heeft zij haar diensten uitgebreid met het bieden van thuiszorg op maat als het gaat om de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) Maar ook zorg die rechtstreeks te maken heeft met Persoonlijke Verzorging maakt hier onderdeel van uit, zoals bijvoorbeeld wassen, aankleden, scheren, tanden poetsen, aanbrengen van protheses tot hulp bij eten en drinken. In de zorgverlening speelt Edith in op de wensen van de hulpvrager. “De regie ligt bij de personen zelf, waar nodig is help ik hen.” Als verzorgende IG is Edith bovendien bevoegd tot uitdelen van medicijnen en injecties zetten in opdracht van arts of verpleegkundige.
Zorg, tijd en aandacht
Edith weet uit ervaring hoe zeer hulpvragers één-op-één-contact op prijs stellen, die tijd en aandacht voor hen heeft. “Door alle veranderingen en bezuinigingen in de zorg komt daar in de praktijk jammer genoeg nog maar weinig terecht. Maar het hebben van wezenlijk contact met de mensen is juist het mooie van dit vak en zó belangrijk bij het verlenen van zorg. Of het nu om een kopje koffie meedrinken gaat of in het geval dat mensen hun verhaal kwijt willen, ik ga pas weg als het moment daar is. In die zin gaat bij wijze van spreken de teller lopen op het moment dat ik binnenkom tot wanneer ik de deur achter me dichttrek.”
Omdat Edith niet te maken heeft met dure overheadkosten, kan zij haar diensten veel goedkoper aanbieden dan de grote organisaties. “Al deze ondersteunende handelingen bied ik aan tegen een uurtarief van € 15,00.” Voor haar Fit & Relax praktijk heeft Edith alle agb-codes voor haar praktijk. De agb-code thuiszorg is in aanvraag. Daarnaast is Edith bezig met de inschrijving in een kwaliteitsregister voor Thuiszorg en bij de gemeente Ermelo loopt een registratie voor pgb en Wmo.
Eén-uurs uitje
Daarnaast begeleidt Edith mensen bij evenementen, bioscoop, dokter, ziekenhuis en 1-uurs uitje, als ook het ontzorgen van de mantelzorger. “Wie als mantelzorger eens vrij wil zijn om tijd aan zichzelf te besteden, kan een beroep op mij doen. Via de gemeente, afdeling Wmo, is het mogelijk om de kosten vergoed te krijgen.” 
Fit & Relax aan de Moslaan 7 in Ermelo is ook het adres voor massage en pedicure. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden via 0341-564973. Zie ook www.fit-relax.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen