Vita Libera Ermelo houdt tweede editie van Kerstpakkettenshow Veluwe Geschenk

Kom kijken en laat u verrassen van maandag 3 november tot en met woensdag 5 november van 15.00-21.00 uur.

De tweede editie van de Kerstpakkettenshow Veluwe Geschenk vindt plaats van maandag 3 november tot en met woensdag 5 november van 15.00-21.00 uur in de winkel van Vita Libera aan de Stationsstraat 64 .
Op maat
Veluwe Geschenk is een unieke samenwerking tussen Ermelose ondernemers om een kerstgeschenk op maat samen te stellen. Alles is dan ook mogelijk met het Veluwe Geschenk waar Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten en De Schout van Ermel de producten voor aanbieden tijdens de Kerstpakkettenshow. 
In de kerstsfeer
Stuk voor stuk hebben de ondernemers hun waar prominent uitgestald in de kraampjes van de winkel van Vita Libera, die voor de gelegenheid in de kerstsfeer is gedompeld. Ook particulieren zijn natuurlijk van harte welkom om een aardig geschenk samen te stellen om familie, vrienden tot kennissen te verrassen tijdens de feestdagen.
Showroom
Wie nog meer inspiratie op wil doen is welkom in de showroom die in de kelder is gevestigd. Hier worden diverse kant en klare pakketten gepresenteerd, elk met een verrassende inhoud. Maar ook een keur aan ‘losse’ producten voor een geschenk naar eigen wens. 
Voor meer informatie: (0341) 472795 of [email protected].
sco62ysp12532i654c14cfasc
emav85qjd56bism9c423tczww
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen