Veluws Ontwerpburo en Aannemersbedrijf S & J van Panhuis leveren met Kieftveen een prachtig nieuwbouwproject af

Johan en Thea Middel kregen vanmiddag officieel de sleutel uitgereikt van hun splinternieuwe woning én een fraai bos bloemen.Wie vanaf industrieterrein Kerkdennen over het spoor linksaf de Oude Telgterweg afrijdt komt nieuwbouwproject Kieftveen vanzelf aan de rechterzijde tegen. Het blok van vier eengezinswoningen is prachtig gesitueerd tussen de weilanden op de plek waar in maart dit jaar nog agrarische opstallen stonden. De herbestemming was mogelijk door de functieverandering in het buitengebied van Ermelo. 

ud7kxpc8bkvd4p95ks83w4jav
Perfect staaltje van samenwerking
Wat meteen opvalt is de prachtige en solide bouw van het project en de schitterende uitstraling, een perfect staaltje van samenwerking tussen het Veluws Ontwerpburo en Aannemersbedrijf S & J van Panhuis. Bovendien is de plek fenomenaal met uitzicht op de weilanden zover het oog reikt. Ook de mogelijkheid voor de toekomstige bewoners om mee te denken tijdens de ontwerpfase, werd zeer op prijs gesteld. Zo is geen woning hetzelfde, maar straalt het rijtje huizen toch een prachtige eenheid uit.
k4960x18mqqkodc1osdekajx7
Prachtig hè?! 
Maar ook vanbinnen is geen huis hetzelfde. Johan en Thea Middel kozen bewust voor bepaalde aanpassingen in hun huis om Johan die de ziekte van Parkinson heeft. De vloeren zijn onder meer zonder drempels, de badkamer is aangepast tot schuifdeuren tussen de woonkamer en de gang. Johan geniet terwijl hij vanuit zijn stoel over de achtertuin uitkijkt. “Prachtig hè?! De tuin is wel 6 meter breed en 32 meter diep. We hebben al heel wat ontwerpen gemaakt voor de tuin en hebben er zin in om er volgend voorjaar mee te beginnen.” De komende twee weken wordt alle energie en tijd gestoken in verven, behangen en andere klusjes, om half november te verhuizen naar hun landelijk gelegen ‘stulpje’. 
d6evt094nurbw080yjpv5c4il
Dubbelcheck
Ondertussen zijn Stief van Panhuis, een vertegenwoordiger van Vereniging Eigen Huis en Thea zo goed als klaar met de rondgang in de nieuwe woning, waarbij alle facetten van de bouw secuur zijn gecontroleerd. Het gaat om een soort van dubbelcheck of alles goed is uitgevoerd licht Erik Verhoef, eigenaar van het Veluws Ontwerpburo, toe. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen