CDA Ermelo verrast honderden ouderen met rozen

Foto: CDA Ermelo

Net als vorig jaar steekt de partij Ermelose ouderen een hart onder de riem op Valentijnsdag met een bemoedigende kaart. Op deze manier vraagt de partij aandacht voor eenzaamheid.

Dit meldt CDA Ermelo in een persbericht.

Kwetsbaar
CDA Ermelo woordvoerder en kandidaat Cor Louwerse over de actie: “Eenzaamheid is een probleem dat voorkomt bij mensen van alle leeftijden. Tijdens corona zijn ouderen als kwetsbare groepen bestempeld waardoor veel ouderen minder de deur uit gingen en bezoek kregen”.

Waardevol
In het verkiezingsprogramma van het CDA Ermelo zijn de belangrijkste punten opgenomen van het manifest Waardig ouder worden. De kern van dit manifest is dat ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen. Louwerse hierover: “Ouderen zijn en blijven een waardevol onderdeel van de samenleving. Met onze actie willen wij onderstrepen dat wij ouderen zien en hen waarderen. Ermelo kent veel oudere vrijwilligers en mantelzorgers, in veel besturen van verenigingen zitten ouderen en we zien ze terug als oppasopa’s en -oma’s. Wij kunnen ons geen samenleving voorstellen zonder de inbreng en inzet van ouderen en dat mag gewaardeerd worden.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen