Sas & Ab van één-Ermelo: ‘Huisje, boompje, feestje, maar wel voor iedereen!’

Ab & Sas.
Ab & Sas.
Foto: één-Ermelo

De campagne van één-Ermelo is afgetrapt door Sas & Ab. Het duo wil graag weten wat de jongeren in Ermelo bezighoudt. Daarbij attenderen zij de jongeren ook op de komende lokale verkiezingen die plaatsvinden op 14, 15 en 16 maart.

Dit bericht één-Ermelo.

Ontzettend leuk
“Wij willen graag weten of de politiek in Ermelo ook onder jongeren leeft. Afgelopen weekend zijn we op stap gegaan en wat hebben we een leuke gesprekken gehad! Ontzettend leuk om de jongeren te enthousiasmeren voor de politiek”, aldus Sas(kia Soowijl).

Huisje, boompje, feestje
Sas & Ab gaan de komende weken samen op stap en zijn dan vooral te vinden op plekken waar jongeren vaak komen zoals het uitgaansleven. “Onderwerpen die we veel horen hebben betrekking op evenementen en woningbouw. Houd Ermelo jong, bruisend en ondernemend. Huisje, boompje, feestje, maar wel voor iedereen!”, aldus Ab(dulahad Al Qas). “Spreek ons vooral aan, als jullie ons spotten! Want we horen graag wat er speelt! Wat vind jij belangrijk voor ons dorp?”

Het dorp op stelten zetten
De campagne van één-Ermelo duurt tot zaterdag 12 maart. Op die dag zetten zij samen met de andere politieke partijen uit Ermelo het dorp op stelten. “Politiek is niet alles dus gaan weer ook iets gezelligs van maken. Nu de meeste beperkingen bijna voorbij zijn gaan we daar dubbel van genieten”, aldus de campagneleider van één-Ermelo John Dooijewaard.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen