Gezamenlijke online informatiebijeenkomsten Windpark Horst en Telgt

Foto: Prowind

De ontwikkeling van windpark Horst en Telgt zit nu in een overgangsmoment. De planvormingsfase komt binnenkort tot een einde, waarbij de procedures met de overheden van start zullen gaan. Hiervoor hebben natuurlijk al andere besluiten plaatsgevonden die het gebied Horst en Telgt als zoekgebied voor windenergie aanmerken: de provinciale omgevingsvisie, de Regionale Energiestrategie (RES) 1.0, en het behandelde principeverzoek.

Dit bericht Prowind, leverancier van groene energie in Zwolle.

Graag bijpraten
Maar, er moet nog veel gebeuren voordat er een officieel verzoek ingediend kan worden. Over de stand van zaken van het project, de keuzes tot nu toe, wie welke keuzes maakt en het vervolg willen we – Prowind en de gemeenten – u graag bijpraten in een gezamenlijke online-bijeenkomst. Om deze reden organiseren wij samen met de gemeente Ermelo een aantal online informatiebijeenkomsten voor de lokale en wijdere omgeving. Alle inwoners van Ermelo en Putten zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Toelichting en open gesprek
Tijdens de bijeenkomst lichten we het project toe. Prowind zal informatie verstrekken over het project. Hierna geeft de gemeente Ermelo een toelichting over de aanleiding van het project en het proces tot nu toe. Ook schetst de gemeente een beeld over het vervolg. Tot slot beantwoorden we samen uw vragen.

Online bijeenkomsten
Naar aanleiding van de nog steeds geldende Covid maatregelen, is gekozen voor online bijeenkomsten. Inwoners die hier niet aan mee kunnen doen, wordt de gelegenheid gegeven om op een later tijdstip (wanneer dit weer kan) een fysieke bijeenkomst bij te wonen. Is online voor u geen optie, neem dan contact met ons op via: tel. +31(0)6 2874 9102.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor een van de volgende data/ tijdstippen:

  • Dinsdag 15 februari 19.00 – 21.00
  • Donderdag 17 februari 19.00 – 21.00
  • Vrijdag 18 februari 10.00 – 12.00
  • Vrijdag 18 februari 13.00 – 15.00

Aanmelden kan via: [email protected]

Stuur uw vragen alvast op!
Kunt u uw vragen ter voorbereiding op de bijeenkomst van tevoren naar ons sturen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en voldoende aandacht geven aan uw vragen.
We hopen u te mogen ontvangen op een van bovenstaande data.

Team Prowind

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen