Gemeenteraadsverkiezingen: CDA Ermelo komt met de caravan naar u toe

Foto: CDA Ermelo

Het CDA Ermelo komt naar u toe de komende weken. Zaterdag is de campagne van start gegaan van de christendemocraten en hebben ze hun nieuwste aanwinst gepresenteerd: de CDA Ermelo Caravan. Met deze caravan zal de partij de komende weken door heel Ermelo toeren en bezoeken ze alle wijken en buurten, om in gesprek te komen met de mensen.

Dit bericht CDA Ermelo.

Langs de deuren
Lijsttrekker Sarath Hamstra: “Onze slogan is vernieuwd en vertrouwd en dat is niet voor niets. Wij vinden het belangrijk om in gesprek te gaan met de mensen om te kijken wat er speelt in de buurt. Dit kan over van alles gaan, over parkeerproblemen, hondenpoep, scheve stoepen of groenonderhoud. Naast onze CDA Ermelo Caravan gaan we langs de deuren. De afgelopen verkiezingen hadden wij een winkel waar mensen binnen konden lopen met hun vragen. Dit keer wilden wij iets vernieuwends en toen kwam deze caravan op ons pad.”

Zeltest
De komende zaterdag zal het CDA Ermelo op verschillende plekken te vinden zijn in de buurten van Ermelo. Hierbij staat gezondheid voorop. Hamstra: “Iedereen die meedoet in de campagne doet voor zij de deur uit gaan een zelftest.”

Aan de slag
Op de website van het CDA Ermelo zullen alle punten verschijnen die zijn opgehaald. Zo is goed te volgen wat de onderwerpen zijn die leven in Ermelo, maar zal de partij ook aangeven op welke manier zij daarmee aan de slag gaan.

Werk aan de winkel
Hamstra tot slot: “De afgelopen jaren waren er meerdere onderwerpen waarbij inwoners zich onvoldoende gehoord voelden door de gemeente. Voorbeelden hiervan zijn de maatwerkwoningen aan de Zandkampweg, het maaibeleid aan de Lijsterlaan en de plotseling verhoogde zwemtarieven tot maar liefst 89%. Gelukkig kon onze partij een rol spelen in deze onderwerpen, maar er is nog genoeg werk aan de winkel!”

Benieuwd?
Bent u benieuwd wanneer Het CDA Ermelo in uw wijk is of wilt u al eerder met ze in contact komen? Dat kan, via de website: www.cdaermelo.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen