Hans de Haan (VVD Ermelo) stelt zich opnieuw kandidaat voor wethouderspost

Hans de Haan.
Foto: VVD Ermelo

Huidig wethouder Hans de Haan (69) stelt zich namens VVD Ermelo opnieuw kandidaat voor een wethouderspost. Het zou zijn tweede termijn als wethouder worden. 

Krachtige bestuurder
In een persbericht valt te lezen dat VVD Ermelo na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022, weer deel wil uitmaken van het college van burgemeester en wethouders. “De VVD Ermelo heeft daarvoor een krachtige bestuurder beschikbaar: Hans de Haan. Hij gaf in 2018 het fractievoorzitterschap van de VVD Provinciale Statenfractie eraan om wethouder in Ermelo te worden.”

Verkiezingsprogramma
De VVD Ermelo heeft daarnaast haar verkiezingsprogramma voor de nieuwe raadsperiode 2022-2026 gereed. Fractievoorzitter en lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen Herma van der Weide-van ’t Hof zegt ermee in haar nopjes te zijn. “We hebben samen met de leden eerst kort en bondig opgeschreven wat er in de huidige raadsperiode is bereikt. Daar is recent het bestemmingsplan Strand Horst bijgekomen. Maar de VVD Ermelo is nog lang niet klaar. We willen door in gemeenteraad en bestuurscollege. Goed en betaalbaar wonen, een bloeiende lokale economie, een veilig buurt en thuis, ruimte voor sport en bewegen, slim en duurzaam groen, verstandige financiële keuzes, daar gaat het over in dit verkiezingsprogramma.”

Niet bezuinigen op cultuur
In het liberale programma staat wat de VVD Ermelo wil in de komende raadsperiode, maar ook wat ze niet wil. “Een voorbeeld van het laatste: niet bezuinigen op cultuur.” Alle punten zijn kort en bondig beschreven in de thema’s Wonen, Duurzaamheid en milieu, Sociaal domein, Economie, Infrastructuur en verkeer, Cultuur, Onderwijs, Sport en Bewegen, Financiën. “Geen wollige taal, maar heldere uitgangspunten en doelen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen