Wordt Cornelis de Fluiter toekomstige wethouder namens SGP Ermelo?

SGP Ermelo staat bekend om zijn consistente beleid én gaat voor de lange termijn visie. Ook wat betreft fris en jong bloed voor de partij winnen om tevens in de toekomst de verantwoordelijke taak als volksvertegenwoordiger voort te zetten.

Dat viel vanavond, vrijdag 16 maart, op te maken bij de SGP-Buurt-Barbecue die plaatsvond in en rond School met de Bijbel Speulderbrink, als onderdeel van de werkdag van de SGP fractie en -bestuur.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Nieuwe kandidaat-wethouder
“Dat is onze nieuwe kandidaat-wethouder”, wees Marinka van Dalfsen trots naar Cornelis de Fluiter. Hoewel de nummer 9 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, nog maar 19 jaar is, straalde hij duidelijk ambitie uit voor de plaatselijke politiek. Hoewel hij de uitspraak van Marinka op prijs stelde nuanceerde hij wel: “Ik wil er rustig ingroeien, kijken hoe het werkt en gaat. Op dit moment doe ik de communicatie voor SGP Ermelo en ben verantwoordelijk voor de website.”

Genoeglijk
De SGP-Buurt-Barbecue was een genoeglijk onderonsje en gezellige onderbreking van de werkdag. Frans Snoek, nummer 3 op de lijst, verhaalde over een uiterst leerzame werkdag. “We zijn onder meer bij woningcorporatie UWOON geweest om te bespreken hoe we de duurzaamheid van hun woningvoorraad kunnen verbeteren, als ook de woningbehoefte. Als SGP Ermelo zijn wij van mening dat er woonruimte voor 1 á 2 persoonshuishouden nodig is om de doorstroming op gang te krijgen.”

Duurzaamheid
Ook had SGP Ermelo een overleg met het bestuur van de Bedrijvenkring Ermelo in de Dorpskamer. “Daar hebben we het ook met name over duurzaamheid gehad.”

Verkiezingsavond
Rond 19.00 uur was de SGP-Buurt-Barbecue afgelopen, zodat iedereen zich op kon maken voor de SGP-verkiezingsavond in het Kerkelijk Centrum,waar Leo van der Velden, fractievoorzitter en lijsttrekker van de SGP, speerpunten van het verkiezingsprogramma toelichtte. Ook Roelof Bisschop, SGP-tweede Kamerlid, sloot aan bij de toelichting van deze speerpunten.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden