BurgerBelangen Ermelo is klaar om mee te gaan regeren

Foto: Grietje-Akke de Haas

Vol trots heeft BurgerBelangen Ermelo woensdagavond 20 december haar verkiezingsprogramma 2018-2022 gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, in Restaurant/Grand café Peacock’s.

Dit jubelt BurgerBelangen Ermelo in een persbericht.

Daarnaast laat BurgerBelangen Ermelo met haar kandidatenlijst zien een partij te zijn die qua samenstelling een partij is van praktische ingestelde mensen die het gezonde verstand de boventoon laten voeren.

Drie topprioriteiten
Lijsttrekker Bart van der Knaap: “We zijn klaar om mee te gaan regeren! Wij hebben de afgelopen periode zeer zorgvuldig ons programma samengesteld en daarbij de top drie topprioriteiten voor ons dagelijks handelen vastgesteld: (Be)wonen, (Be)leven en Economie. Uiteraard ieder met hun eigen bijbehorende onderliggende thema’s zoals veiligheid, wonen, aantrekkelijke wijken en dorpen, sport, inwoners betrekken en ondersteunen, gezondheidszorg en (sociale) voorzieningen, natuur en milieu, kunst en cultuur, recreatie en toerisme en degelijke financiën.

‘Gewoon Samen Doen’
Vanuit ons hart hebben we onze wens en ambitie voor de toekomst op deze gebieden vastgelegd in het verkiezingsprogramma. Daarom willen wij het de komende jaren: ‘Gewoon Samen Doen’.”

Podium voor burger
Marielle Kuijpers, 2e op de lijst vertelt verder: “We zetten ons vol in om burgers vanaf het begin te betrekken bij besluitvorming die hun leefomgeving raken, om hun deskundigheid, hun ideeën en hun verwachtingen in te brengen. Samen met de burgers willen wij werken aan een welvarend Ermelo, waarin iedereen zich thuis voelt en waarin we samen voor elkaar zorgen. ‘Gewoon Samen Doen’ begint met de belangen van de burgers van Ermelo voorop te stellen en de stem van de burger een podium te geven.”

Sterke kandidatenlijst 
Er werd een sterke kandidatenlijst gepresenteerd. Bestuursvoorzitter Gerard Lam: “De lijst met 14 kandidaten bestaat uit vertrouwde maar ook veel nieuwe namen. Hiermee is een goed evenwicht gevonden tussen ervaring en vernieuwing. De kandidaten brengen een grote mate van deskundigheid mee en hebben ieder hun eigen achtergrond. Naast een aantal ondernemers zijn zij afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid, het verenigingsleven en het onderwijs.”

Nummers 3 tot en met 14
De nummers 3 tot en met 14 zijn: Wouter Vogelsang, Han Wilhelm, Ben Noorloos, Luuk van Beek, Remko Feenstra, Gerard Lam, Hans Beek, Nico Ligthart, Johan van Leeuwen, Paul Beljaars, Jiska Wijnen, Evert Renden. (Evert Renden ontbreekt op de foto).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen