Gemeenteraad Ermelo: ‘Mooi Ermelo, denk je mee?’

Foto: Gemeente Ermelo

De gemeenteraad doet een beroep op jou als burger: ‘Mooi Ermelo, denk je mee?’.

Dat schrijft de gemeente Ermelo namens de gemeenteraad in een persbericht:

Een nóg mooiere en betere gemeente, dat willen we in Ermelo. Daar moeten we samen aan werken, want samen kom je verder. We vinden het belangrijk om met elkaar te bepalen wat we willen bereiken. Daarom maakt de gemeenteraad plannen met heldere onderwerpen, waar we de komende vier jaar mee aan de slag gaan. We willen weten welke onderwerpen jij belangrijk vindt voor de toekomst van Ermelo, zodat we die toekomst samen vorm kunnen geven. Bij alle inwoners van Ermelo valt vandaag een ansichtkaart op de mat, met de oproep om mee te praten.

In gesprek
De gemeenteraad wil niet alleen in verkiezingstijd zichtbaar zijn in de samenleving. We blijven in verbinding met en betrokken bij elkaar. Op verschillende plekken en op verschillende manieren gaan de leden van de gemeenteraad daarom in gesprek met inwoners, met jou. Zo komen we te weten welke onderwerpen jij belangrijk vindt. Dat kan van alles zijn, van klein tot groot, van klacht tot idee en van alle politieke kleuren. Hierbij is ruimte voor nieuwe ideeën van en samenwerking met inwoners. De gemeenteraad bekijkt daarna welke onderwerpen we in welke volgorde aanpakken. Voor het eerste onderwerp heeft de gemeenteraad gekozen voor het onderwerp ‘Groen in de eigen leefomgeving.’

Voor ieder onderwerp hebben we opnieuw je hulp nodig. Samen bespreken we welke richting we op willen en hoe we dat kunnen bereiken. Dat doen we op straat én digitaal. De ervaring die we opdoen met het eerste onderwerp nemen we mee bij de volgende. Zo gaat het steeds beter en wordt Ermelo steeds mooier!

22 en 25 september op straat
Over het eerste onderwerp, ‘Groen in je eigen leefomgeving’ gaan de raadsleden graag met jou in gesprek. Je vindt hen in de wijk op:

  • zaterdag 22 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur
  • dinsdag 25 september tussen 10.00 uur en 13.00 uur

Op iedere locatie staan twee raadsleden die graag jouw mening horen. Wil je weten waar ze precies staan? Kijk op www.ermelo.nl/jaikdenkmee

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden