Ermelo is een mooi dorp om te wonen, maar…

De fractie van Progressief Ermelo.
De fractie van Progressief Ermelo.
Foto: Eigen foto

Ermelo is een mooi dorp en het is fijn om er te wonen. Dat vertelden tientallen inwoners die Progressief Ermelo zaterdag 17 september sprak in het dorp. Maar er waren ook ergernissen en tips.

In een persbericht geeft Progressief Ermelo een kleine impressie: 

Over het algemeen is men tevreden. Ermelo is een mooi dorp, fijn om te wonen en met een prachtig opgeknapt centrum. Ergernis is er wel over het vele fietsen in het voetgangersgebied van de Stationsstraat; hier moet meer gehandhaafd worden. Over de dienstverlening vanuit het gemeentehuis was men tamelijk goed te spreken.

Adviezen hebben heeft de fractie van Progressief Ermelo ook gekregen. De toekomstige centrummanager moet een geworteld inwoner van Ermelo zijn. En benut nou eens de mogelijkheden die de muziektent op ’t Weitje biedt: zoals je lekker kunt zitten lezen in de bibliotheek, zo zou je ook moeten kunnen musiceren in de muziektent.

Natuurlijk waren er ook vragen, vooral over wat er nu op het Veldwijkterrein gaat gebeuren. Een waarschuwing was er ook: alles wat je aan groen in de openbare ruimte kwijtraakt, komt in steen terug. En zorg ervoor dat je als gemeente regie voert en de zaken niet laat bepalen door externe bureaus.

Met deze inbreng kan de fractie van Progressief Ermelo aan de slag om zich in te blijven zetten voor een sociaal en groen Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen