College B&W Ermelo is helemaal klaar met kwestie ‘Prins Hendriklaan’

Prins Hendriklaan
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Het college van B&W van de gemeente Ermelo is helemaal klaar met kwestie ‘Prins Hendriklaan’. Dat valt op te maken uit een persbericht.

Al sinds 2014
In het persbericht wordt verhaald over een langdurig lopend gerechtelijk traject waarin de gemeente is verwikkeld met bewoners over de openstelling van de Prins Hendriklaan. De kwestie loopt al sinds 2014. Het persbericht licht toe: “Op 20 november 2019 heeft het college een verkeersbesluit genomen volgens de procesafspraken met de Raad van State. Omdat de groep bewoners via hun advocaat hier op heeft gereageerd, is begin maart een reactie op de stukken verzonden naar de Raad van State. Hierop is door de bewoners – namens hun advocaat – op 2 april opnieuw een reactie ingezonden.

Na bestudering van de stukken is zowel ambtelijk als door Royal HaskoningDHV (RHDHV) geconcludeerd dat er geen nieuwe zaken zijn ingebracht die om een reactie vragen. Het college heeft dit standpunt met de Raad van State gedeeld en hoopt hiermee dat het proces naar een eind kan komen.”

  • Gezien het proces wil het college op dit moment niet inhoudelijk op de zaak reageren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden